Trei bărbaţi și o femeie, cercetați pentru furt din locuință

Trei bărbaţi și o femeie, cu vârste între 19 și 40 ani, sunt cercetați de poliţiştii după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Poliţiştii Postului de Poliție Şimian, efectuează cercetări faţă de trei bărbaţi, cu vârste între 19 și 40 ani, din comuna Șimian, sat Dudașu, județul Mehedinți, bănuiți de furt din locuinţă. În fapt, cei în cauză, în noaptea de 06/07.11.2016, prin efracție, ar fi pătruns în garajul locuinţei unei persoanei de sex masculin, în vârstă de 85 ani, din satul Dudașu, de unde au sustras un cazan de cupru pentru fabricat țuică și o motocoasă, creându-i un prejudiciu de 2000 de lei. În  cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

La data de 02.02.2017, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de  65 ani, din orașul Strehaia, cu privire la faptul că ușa de acces în locuința vecinului său, este deschisă. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Orașului Strehaia, care a stabilit faptul că în perioada 01.12.2016-02.02.2017, persoane necunoscute au pătruns în casa persoanei vătămate, care era nelocuită, de unde au sustras un televizor tip plasmă și mai multe articole de vestimentație specifice portului țigănesc. Având în vedere cele constatate, la data de 03.02.2017, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Strehaia a fost identificat o persoană de sex feminin, în vârstă de 26 ani, din orașul Piatra-Olt, județul Olt, bănuită de comiterea furtului.

Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările continuând pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

cercetat-pentru-furt

 

4,233 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.