Un gest de omenie, completat de un altul! Marius Screciu implică primăria în salvarea lui Cosmin Andrei

Este impresionant cum o țară întregă și o comunitate mică, nu foarte faimoasă pentru faptele sale de solidaritate, face front comun pentru salvarea vieții unui tânăr jandarm mehedințean. Primarul Severinului, Marius Screciu, a anunțat că primăria va susține financiar recuperarea lui Cosmin Andrei:

”Este un caz impresionant, am fost impresionat de modul în care s-au mobilizat colegii dumnealui, atât la nivel național cât și la nivel local, și nu doar colegii, foarte mulți severineni simpli, precum și oameni de afaceri. Este un lucru important ca dorința de a ajuta să fie un sentiment constant în viața noastră. Am hotărât la nivel de primărie să inițiem un proiect de hotărâre prin intermediul căruia consilierii să își dea acordul pentru a dona acești bani, este vorba despre aproximativ 10.000 euro. Așteptăm în acest sens o cerere din partea familiei și cu siguranță îi vom sprijini. În acest moment, înțeleg că întreaga sumă necesară intervenției chirurgicale a fost donată deja, dar este nevoie de bani pentru acoperirea costurilor de recuperare post operatorie.  Costurile cu spitalizarea sunt destul de ridicate și este important ca după operație, militarul nostru să își revină și să se recupereze,” a precizat primarul Severinului, Marius Screciu.

Marius Screciu este și el recunoscut pentru faptele sale de binefacere, de-a lungul timpului, el personal fiind implicat în sprijinirea mai multor cazuri umanitare care aveau nevoie de sprijin.

 

Voica Briceag

6,343 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.