Virgil Popescu (PNL): „Eu cred că severinenii vor avea căldură în jurul datei de 13 noiembrie”

Virgil Popescu (PNL Mehedinţi) avansează data de 13 noiembrie ca şi termen limită în ceea ce priveşte furnizarea agentului termic către populaţia Severinului. Vineri (n.r. azi) se pare că va fi judecată de către Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor şi ultima contestaţie depusă de  firma Alfa Ground Solution, iar municipalitatea va avea undă verde pentru demararea procedurii de încărcare a reţelei şi furnizarea agentului termic:

virgil-popescu-pnl

Eu cred că pe 13, chiar dacă pentru unii această dată este poate uşor optimistă, deoarece în grafic, data de furnizare a căldurii este un pic împinsă spre 15, eu cred că duminica viitoare (n.r. 13 noiembrie ) caloriferele severinenilor vor fi calde”, a susţinut ferm liderul liberal, Virgil Popescu.

virgil-popescu-si-ciolos

Pe de altă parte demersuri s-au făcut şi către guvernul României, căci oraşul are nevoie de o sumă importantă de bani în vederea plăţii combustibilului. Virgil Popescu (PNL) a mai precizat că avut o discuţie cu premierul Dacian Cioloş, iar acesta l-a asigurat că la rectificarea bugetară de la mijlocul lunii noiembrie, Severinului îi vor fi alocaţi banii necesari pentru a plăti păcura. Pe de altă parte, nimeni nu suflă o vorbă despre preţul gigacaloriei, care va creşte considerabil, dar municipalitatea se pare că şi-a făcut deja calculele şi va majora subvenţia acordată de primărie, astfel încât, se pare că, severinenii vor plăti pe gigacalorie aproximativ 250 lei, cu 50 lei mai mult decât iarna trecută.

Voica Briceag

5,275 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.