Vreți să ajutați personalul medical din Mehedinți?  Află aici cum puteți dona

Vreți să ajutați personalul medical din Mehedinți?  Aflați aici cum puteți dona

Este o situaţie fără precedent în Drobeta Turnu Severin unde medicii spitalului județean de urgență au făcut o solicitare către autorităţi pentru a efectua teste de coronavirus la toţi pacienţii deoarece riscul ca tot personalul medical să fie infectat este major, acest lucru, în contextul în care nu există echipament de protecție, iar testele pentru depistarea celor infectați sunt insuficiente.

În acest context, în care, situația devine de la o zi la alta mai delicată, este nevoie de solidaritate și de sprijin financiar pentru depășirea acestui moment.  Pe rețele sociale a devenit viral un mesaj al unui severinean care cere donații pentru spitalul județean Mehedinți:

”Alo, cetățeni ! Mai lăsați provocările și donațiile făcute altor spitale din țară. Donați spitalului județean de urgență Mehedinți. Donați medicilor de familie de aici. Voi în județul Mehedinți locuiti. Ajutați-ne pe noi, cei de aici din județ. Dacă tot vreți să o faceți. Nu au colegii mei de la ambulanță, unde și acolo sunt voluntar costume de protecție multe. Nu au măști multe. Am lucrat săptămâna trecută cu o mască pe tură. Care în mod normal, o schimbi la fiecare caz . Faceți acte de binefacere celor din județul Mehedinți. Noi în acest județ trăim. Nu sunt destule asta este. Însă fiți uniți. Ajutați-ne pe noi!” a scris Bașno Bogdan Gabriel pe facebook.

Contul de donații al spitalului județean de urgență din Mehedinți este:

Cetățenii spun că, ar fi mult la îndemână crearea unei linii telefonice gratuite prin intermediul căreia să se poată face donații direct de pe telefonul mobil.

1,319 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.